برای انتخاب یک معلم خصوصی خوب باید معیارهای مهمی رو مثل سابقه تحصیلی و علمی ، تجربه و سابقه کاری و تخصص اون معلم رو در نظر بگیرین . اینجوری نه تنها وقت و هزینه خودتون رو هدر نمی دین ، بلکه با آموزش اون معلم به اون نتیجه دلخواهتون هم میرسین .


وقتی دانش آموز و یا اولیا اون نمی تونن به تنهایی از پس مطالعه و یادگیری مطالب درسی بر بیان میرن دنبال انتخاب یک معلم خصوصی خوب که با کمک اون بتونن به اون نتیجه دلخواه برسن . اما انتخاب یک معلم خصوصی خوب این روزا با حجم زیاد تبلیغات مجازی و حقیقی کار رو خیلی سخت کرده و هر کسی می تونه ادعای معلمی بکنه .

از اوجایی که اگه انتخاب معلم خصوصی به درستی انجام نشه علاوه بر اینکه هیچ پیشرفتی نمی کنین بلکه زمان و هزینه خودتون رو هم هدر دادین پیشنهاد می کنیم حتما تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین تا با معیارهایی که برای انتخاب معلم خصوصی لازمه آشنا بشین .

 

معیارهای انتخاب یک معلم خصوصی خوب

انتخاب یک معلم خصوصی و کیفیت تدریس اون می تونه کاملا شخصی باشه . طوری که ممکنه یک دانش آموز با یک دبیر و نحوه تدریسش کاملا احساس راحتی کنه و یک دانش آموز دیگه نتونه با نحوه تدریس همون معلم کنار بیاد . ولی خوب در کنار این مورد باید معلمی رو انتخاب کرد که مهم ترین ملاک های یک معلم خصوصی خوب رو داشته باشه که خیالتون از بابت دلایل افت تحصیلی دانش آموز و پیشرفت اون راحت باشه . حالا در ادامه مهم ترین معیارها برای انتخاب یک معلم خصوصی خوب رو گفتیم .

 

 1 . معیار اول که باید مورد بررسی قرار بگیره سابقه تحصیلی و علمی خود معلم خصوصی هستش ! مسلما یک معلم خصوصی می تونه خوب باشه که خودش سابقه تحصیلی خوبی داشته باشه و تو رشته های تحصیلی خوب و دانشگاه های معتبر فارغ التحصیل شده باشه . چون معمولا اساتیدی که تو دانشگاه های خوب درس خوندن پایه علمی قوی دارن .

 

2 . معیار بعدی انتخاب معلم خصوصی سابقه کاری و تجربه اون معلم هستش ! تجربه با سابقه کاری هر معلم رابطه مستقیم داره و هر چی سابقه کار بیشتر باشه ، تجربه اون معلم هم برای آموزش دانش آموز بیشتر میشه . معلم های با تجربه با توجه به بازخوردایی که از شاگردای قبلی خودشون گرفتن سعی می کنن برای شاگردای بعدی ای که دارن روند بهتر و پربازده تری رو پیش بگیرن .

البته این به این معنی نیست که معلم جوان و تازه کار نمی تونه خوب تدریس کنه . اما تو شرایط یکسان و مشابه برای دو معلم ، معلمی که سابقه کاری بالاتری داره می تونه ترجیح داده بشه و سابقه کاری بالا می تونه یک ملاک و معیار مهم برای انتخاب معلم باشه .

 

 3 . معیار بعدی پرسیدن نظرات شاگردای قبلی هستش که با این معلم کلاس خصوصی داشتن ! وقتی نظر دانش آموزایی که قبلا با یک معلم خصوصی کلاس داشتن رو بپرسین خیلی راحت می تونین متوجه بشین که نحوه تدریس اون و یا روابط دو طرفه اون معلم چه جوریه . مخصوصا تو دوره ابتدایی این موضوع خیلی مهمه چون دانش آموزا روحیه حساس تری دارن و به محبت و ارتباط بیشتری با معلم احتیاج دارن .

 

از اونجایی که کافی بودن آموزش معلم مدرسه و تدریس خوب اون ، نیاز به معلم خصوصی رو کم می کنه . پیشنهاد می کنیم دقت زیادی تو انتخاب مدرسه دانش آموز هم داشته باشین .


 4 . سعی کنین برای هر درستون با معلم متخصص خودش کلاس بردارین . شنیدین که میگن هر کسی رو برای یک کاری ساختن ؟ شاید شما یک معلم خصوصی برای تدریس درس ریاضی داشته باشین و از نحوه تدریسش هم خیلی راضی باشین ، ولی بهتره برای یک درس دیگه مثل شیمی ، از یک معلم خصوصی دیگه کمک بگیرین . چون ممکنه معلم خصوصی ریاضیتون نتونه شیمی رو به خوبی ریاضی درس بده و روش تسلط داشته باشه ! پس سعی کنین برای هر درس یک معلم خصوصی که تخصص تو همون درس رو داره انتخاب کنین .

 

 5 . معیار بعدی شناخت تو جلسه اول کلاس خصوصی هستش ! حتی اگه تمام ملاک های گفته شده در بالا رو برای انتخاب معلم خصوصی خوب رعایت کنین باز هم همه چیز تو جلسه اول کلاس خصوصی براتون مشخص میشه . تو همون جلسه اول مشخص میشه که آیا از روند تدریس و برگزاری کلاس اون معلم راضی هستین یا نه . پس جلسه اول رو خیلی بیشتر جدی بگیرین .

 

 6 . و در آخر اگه هزینه معلم خصوصی هم براتون اهمیت داره باید بدونین که بازار معلم خصوصی تو فصل امتحانا خیلی داغه و مجبورین هزینه های بیشتری هم برای هر معلم بپردازین . پس پیشنهادی که داریم اینه که بهتره برای داشتن معلم خصوصی برای هر درس از ابتدای سال تحصیلی و یا حداکثر اواسط سال تحصیلی اقدام کنین . این جوری هم کارخودتون راحت تر میشه و هم یادگیری مطالب جدید آسون تر .

 

خیلی وقتا به دلیل عدم اطلاع دانش آموز از روش مطالعه صحیح یک درسی باعث میشه اون نتونه نمره خوبی بگیره و احساس نیاز به معلم خصوصی می کنه . پس بهتره قبل از گرفتن معلم خصوصی با روش صحیح مطالعه درس آشنایی پیدا کنه .


 

 

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به ابهامای شما برای انتخاب یک معلم خصوصی خوب پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا جهت یادگیری بهتر و موفقیت بیشتر تحصیلیتون استفاده کنین . هم چنین پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام مدارس تحصیلیکو بشین تا از جدید ترین اخبار مدارس با خبر شده و از مقاله های مشاوره تحصیلی مدارس برای موفقیت بیشترتون استفاده کنین .

 

 معلم مدرسه باید همیشه حرف اول رو تو آموزش دانش آموزا بزنه . از اونجایی که تعداد مدارس زیاده سعی کنین قبل از ثبت نام دانش آموز تو یک مدرسه با تفاوت های مدارس آشنایی پیدا کنین .

 

 
سوالات متداول

1- برای انتخاب یک معلم خصوصی باید چه ملاک هایی رو در نظر بگیریم ؟
یکی از ملاک هایی که باید در نظر بگیرین تجربه و سابقه تحصیلی معلم هستش که تو این مقاله تمام معیار های لازم برای انتخاب یک معلم خصوصی خوب گفته شده .

2- چطور می شه هزینه کمتری برای معلم خصوصی پرداخت کرد ؟
همون طور که تو این مقاله توضیح داده شده ، برای کم شدن هزینه معلم خصوصی بهتره معلم رو تو طول و یا اوایل سال تحصیلی بگیرین . 

3- آیا میشه از یک معلم خصوصی برای همه درس ها استفاده کنیم ؟
خیر ، بهتره برای هر درس معلمی رو انتخاب کنین که تخصص مربوط به همون درس رو داره که توضیحات بیشتر تو این مقاله گفته شده . 

 

منبع : 

6 معیار مهم در انتخاب معلم خصوصی


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها